+36 (30) 971 9692 gabor@onlinevilag.eu

Te is elhitted, hogy könnyű weboldalt  készíteni?

Mert, ugye, az se biztos, hogy bárki képes rá. Az igazi kérdés, hogy mennyi „felesleges” időd van rá. A WordPress időszakában hajlamosak vagyunk elhinni, hogy egy délután alatt készen lehetünk csábító, igényes weboldalunk megalkotásával. Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy ez szinte lehetetlen. Kivételek persze mindenhol vannak, de szembe kell tudni nézni azzal a felvetéssel, hogy egy teljesen kezdő, átlagos számítógép-felhasználói tudással egy WordPress weboldal megalkotása minimum napokat, de inkább heteket is el lehet pepecselni. És még nem beszéltünk a szöveg megírásáról, a megfelelő képek felkutatásáról, beszerzéséről sem.

Akkor hol a megoldás?

Mert az egyértelmű, hogy egy kezdő vállalkozó nem igazán szeretne több százezer forintot weboldalra költeni. Létezhet középút? A mindent én csinálok, de lényegében semmivel sem haladok attitűd és a 200 – 300.000 Forintos weboldalak között?

IGEN! Itt, nálunk megkaphatod az elérhető árú, WordPress weboldaladat személyre szabva.

Mi mindent nyerhetsz ezzel?

 1. Az előre letölthető sablonok, demo-k által már láthatod hogy fog kinézni a weboldalad.
  goodbye zsákbamacska
 2. Színek, formák, betűk, képek útján azonban eleresztheted a fantáziád.
  be creative
 3. Annyi időt spórolhatsz magadnak, ami alatt felkutathatod az üzleti csatornáidat, megalkothatod marketing stratégiádat, vagy akár foglalkozhatsz közösségi hálóddal, stb…
  save your time

És mit veszthetsz?

 1. 3-4 db online vagy papír alapú WP, MySQL programozási könyvet a polcodról.
 2. Pár tucat sablon kipróbálását, majd csalódásodat benne.
 3. A lehetőséget, hogy napok alatt, egyedül, saját magad az online teret kutatva leld fel a legmegfelelőbb pluginokat, CSS megoldásokat.

Nem tagadjuk, jó érzés egyedül problémát megoldani, feltalálni magunkat, és elégedetnek lenni magunkkal, hogy igen, ezt is megcsináltuk. De ugye tudod, nem elég megalkotni egy weboldalt vérrel, verítékkel, azt bizony hosszú távon is kezelni kell. Követni az újításokat, akár marketing, akár online design-ról essen szó.

El kell tudni dönteni, mi az amibe megéri energiát fektetni. Ha már megtaláltad ezt az oldalt elégedett lehetsz magaddal! 2-3 online könyv és kurzus áráért tőlünk megkapod a kész weboldaladat és megannyi időt, amit álmod jövőjébe fektethetsz!

De! Ez nem azt jelenti, hogy neked ebben nem lesz munkád! Bizony ez egy csapat munka a maga teljes valójában. Nélküled nem tudjuk megcsinálni! Nélküled nem lesz lelke! A szöveg, a design a hangulat a Te kezedben van, – mi ha kéred, segítünk benne -, de amit igazán adunk az az a szakmai tudás, amit neked nem feltétlen kell megtanulnod.

Te kövesd a saját álmaid, mi hozzáadjuk az online teret!