+36 (30) 971 9692 gabor@onlinevilag.eu

Neked is van egy tuti recepted?

A húsleves receptjét bárhol megtalálhatod. Sőt, azt merem mondani, húslevest mindenki tud főzni! De igazi, zamatos, fűszeres, ízletes húsleveshez nem mindenki ért! Na, de hogy kerül húsleves a webszövegírás landing oldalára???

A fűszerek miatt! Mint a húsleves, a szöveged is fűszerezhető. Elsózhatod, vagy kihagyhatsz valami fontosat. Lehet íztelen, vagy túl tolakodó. De lehet mennyei is, jó arányokkal, színesen mégis összhangban. Mindenképp egyedien.

Persze az internet tele van tudással, amit Te is megszerezhetsz. De ha Te az vagy, aki már tudja mit akar csinálni, és az nem a webszövegírás, akkor érdemes lehet végig olvasnod miben is tudunk Neked segíteni!

Mennyire jó a stílusod?

Előre szögezzük le, ahogy a Te kedvenc kajád sem ízlik mindenkinek, úgy nincs az a szöveg, ami mindenkinél megtalálja az ajtót!

De van az az írástechnika amivel a legtöbb embert a célcsoportodban meg lehet szólítani! Fel lehet hívni a figyelmét. Sőt mi több! Még azt is elérhetjük, hogy elolvassa a teljes szöveget!

Igen! Nagyon kevesen olvasnak végig termékleírásokat, cikkeket, híreket. Ezért is fontos, hogy tudd a szöveged mely részébe kell a sarkalatos információkat beleírni. Tudd, mivel vonzod oda olvasóid szemét egy-egy sorsdöntő mondatra, ami megindítja a vásárlás folyamatát, vagy kitűnik a töméntelen zajból, például egy Facebook hírfolyamban.

Mindig kell egy jó story!

Nem mindegy hogy írsz 3 soros figyelemfelkeltő reklámot, vagy több oldalas landing pages-t.

Nem mindegy, hogy a Te hirdetésed a Facebookon, vagy Instagramon egyértelműen a Tied, vagy igazából bárki másé is lehetne, vagy hogy a Te weboldaladon végre nem sablonszerű, unásig ismert marketing mondatokat olvas leendő ügyfeled, hanem izgalmas, új szerkezetekkel találkozik, miközben megismer Téged.

Itt nem csak a szöveg stílusa számít, hanem az újítás bátorsága, a formai igényesség és az egyediségre törekvés.

Ezek azok, amik hajtanak. Mindig először megismerem a céget, a vezetőjét, a célközönségét, hozzáadok valamit a magam ízeiből és megalkotunk valami újat, valami csábítót, ami nem hasonlítható össze semmivel sem, ami addig a interneten ott volt!

És igen, ha választhatsz ne a húslevesem edd, hanem hagyd, hogy írjak!