+36 (30) 971 9692 gabor@onlinevilag.eu

 

Hetente posztolni mindenki tud. Ez ma már olyan a cégednek, mint a napi többszöri fogmosás: elengedhetetlen a hosszú távú egészséges működéshez, és mutathatósághoz!

Azt is jó, ha tudod, hogy hiába szervezed ki a Facebook kommunikációdat, a TE JELENLÉTED akkor is nélkülözhetetlen marad.

Akkor miért éri meg?

Ha kiszervezed hozzánk a Facebook  kommunikációdat az időd és kreatív energiáid látványos része felszabadul. Nem a te feladatod lesz a következő Facebook kampány, a megfelelő képek, videók felkutatása, a szöveg megírása, az idő szorítása, a nyomon követése, statisztikák bogarászása, célzások beállítása, tesztelések, remarketing, trendek követése, hozzászólások moderálása, válaszadási arány maximalizálása és írhatnám még napestig a sok apróságnak tűnő, de elengedhetetlen időzabáló tevékenységek sorát.

És! Most mindezt szorozd be mondjuk hárommal, mertma már ott az Instagram és a YouTube amik már ugyancsak kikerülhetetlen a magyarországi felhasználói körök alapján.

Ez egy csapatmunka!

Nem lehet teljesen kimaradni. TE VAGY A LELKE a cégednek, így a weboldaladnak, a csatornáidnak, a szövegednek, a márkádnak!

Ahol ott vagy, mikor kitalálunk. Ha olyan, segítesz, hogy legyen képem ahhoz, hogy a sok-sok uncsi poszt írást, követést, célzást, statisztikát, remarketinget, moderálást, és a rating pontszámok gyűjtését megtehessem helyetted!

Fogat mosni nem fogok helyetted, de ami a naprakész és igényes közösségi média jelenléthez kell tőlem megkapod