+36 (30) 971 9692 gabor@onlinevilag.eu

Jogi nyilatkozat

 

Amennyiben belépsz a www.onlinevilag.eu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket:

Ez a weboldal Túri Gábor e.v. (továbbiakban: onlinevilag.eu) szellemi terméke és a logó ábrája az onlinevilag.eu tulajdona. Az onlinevilag.eu weboldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

Tilos a honlap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása az onlinevilag.eu előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalon elhelyezett szöveges tartalom másolása esetén, – a másolási kötbért 50.000 Ft +ÁFA / nap / megkezdett – A4-es oldalban határozzuk meg. Az így számított kötbért számlába állítjuk és az okozott kárt jogi úton behajtjuk.

A weboldalunkon elhelyezett képi és grafikai adattartalom kereskedelmi célra szerzői jogdíjfizetés nélkül felhasználható elemeket tartalmaz, azok forrását a későbbiekben részletezzük.

Weboldalunk fejlesztéséhez felhasznált szoftverek és alkalmazások után a licence díjak minden esetben megfizetésre kerültek, valamint azok felhasználási feltételeinek betartására különös figyelmet fordítunk.

Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: WordPress.com, ElegantThemes.com, Divi.com, Pixabay.com, Icon made by Freepik from www.flaticon.com


Jogi nyilatkozat letöltéséhez kattints az ikonra

Mi az onlinevilag.eu-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legfontosabb tájékoztató anyagokat online is elérhetővé tegyük. A dokumentumok megnyitásához Adobe® Reader® program szükséges, melyet – amennyiben böngésződ kiegészítő alkalmazásaként nem áll rendelkezésére – az Adobe Systems honlapjáról díjmentesen is letölthetsz. A program letöltését követően klikkelj a PDF fájra mutató linkre. Ezt követően az adott fájlt igény szerint átlapozhatod, végigolvashatod vagy akár ki is nyomtathatod.

Az indokolatlan adatforgalmi költségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a letöltés előtt csatlakozz egy WiFi-hálózathoz.