+36 (30) 971 9692 gabor@onlinevilag.eu

WordPress webfejlesztés áraink

Az idő pénz!

Amíg mi megalkotjuk weboldaladat, Te váltsd valóra álmaidat!

Szövegírás áraink

Webszöveg írás

Mindenki egyforma sablon weboldalt készít? A kapott szöveget szinte bármilyen termékre rá lehet húzni? Ha szeretnél kitűnni a webdzsungelből, akkor itt a helyed! Mi elkészítjük terméked, szolgáltatásod egyéniségedre szabott szövegezést leendő weboldaladra. Már ha akarod? Ha “sablon” szöveget szeretnél, azt is szívesen elkészítjük! A szöveg SEO-barát, veled egyeztetett kulcsszavakkal kerül felépítésre, legyen az akár Kezdőoldal, bemutatkozás, termék-, szolgáltatás leírás, blog, stb.

 

Árazás

Weboldaladra szöveget nettó 30.000 Ft-tól készítünk. Az ár irányár, függ a terjedelemtől és témától. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

Alkalmankénti szövegírás

Szeretnél az online térben rendszeresen feltűnni? Erősítenéd szakértői státuszodat? Tele vagy ötletekkel, de nincs időd megírni egy ütős tartalmat? Keress meg az ötleteiddel, és mi akár eseti, akár rendszeres időközönként kreatív tartalommal örvendeztetünk meg, hogy ügyfeleid még inkább rád találjanak.

Árazás

nettó 2,5 Ft/karakter (szóközökkel, az elfogadott munka karakterszáma alapján)

Közösségi média megjelenés (Facebook, Instagram)

Fontos, hogy a közösségi médiában jelen légy? Nincs időd posztolni? Jó helyen jársz! Veled egyeztetve, kommunikációs terv mertén  kezeljük közösségi oldala(i)d admin felületét. Igény esetén akár létre is hozzuk az adott profilodat termékednek, szolgáltatásodnak vagy egyéniségednek megfelelő stílusban. Ha a közösségi médiában szeretnél hirdetni, az sem akadály!

 
Közösségi média megjelenés:
  • Heti 3 megjelenés – nettó 20.000 Ft/hó
  • Heti 7 megjelenés – nettó 50.000 Ft/hó
Közösségi média hirdetési kampányok:
  • Egyedi megállapodás alapján

Egyéb áraink

Weboldal szoftveres frissítése

A WordPress -t, mint minden szoftvert rendszeresen frissítenek, optimalizálnak. Az esetleges biztonsági rések kijavításra kerülnek. Annak érdekében, hogy a weboldalad, és ezáltal online megjelenésed mindig a legfrissebb háttérszolgáltatást használja, ezért érdemes a kisebb-nagyobb rendszerességgel ellenőrizned oldalad frissíthetőségi állapotát. Ugyanez igaz az általad választott konkrét sablonra, vagy a weboldalad működéséhez elengedhetetlenül szükséges bővítményekre is. Annak érdekében, hogy ezek folyamatosan rendben legyenek, Komfort csomagunk 6 hónap, míg Personal csomagunk 12 hónap ajándék frissítést tartalmaz. A frissítéseket mindig veled egyeztetve végezzük az üzletmeneted zavartalan bonyolítása érdekében. A weboldal szoftveres frissítése tartalmazza:

  • Weboldalad biztonsági mentését;
  • WordPress keretrendszer frissítését;
  • Beépített bővítmények frissítését;
Árazás

Amennyiben weboldaladat a díjmentes időszakon kívül is velünk szeretnéd szoftveresen frissíttetni, akkor a frissítés díja nettó 6.250 Ft/alkalom (előre fizetendő).

További aldolak készítése

Kampányt indítasz, és kellene egy testre szabott landing oldal? Kihoznál egy új terméket, szolgáltatást, és kellene egy plusz megjelenítési felület? Jó helyen jársz, segítünk benne!
 
Új weboldalt szeretnél az alapoktól, de úgy gondolod jóval több információt szeretnél megjeleníteni, mint amit a csomagod elbírna. Ne morgolódj, segítünk optimalizálni a tartalmadat. Ha ez is kevés lenne, akkor meglepünk valami egyedi ajánlattal.
Vedd figyelembe, hogy új weboldaladon az alábbi oldalakat mindenképpen elérhetővé kell tenned:
  • Impresszum;
  • Adatkezelési tájékoztató (ha kapcsolatfelvételi lehetőséget is szeretnél e-mailben);
  • Süti (cookie) szabályzat (ha Google Analytics követő kódot is szeretnél);
Árazás

nettó 10.000 Ft/oldal

Ajánlat kérés

12 + 13 =